Frivillig- Anne Hval

Navn: Anne Hval (persille)                                                                                           Tittel: «mangfoldshusets ergoterapeut»                               Språk:Norsk.                                                                                                                Etnisitet: Norsk

Anne har vært med oss siden sommeren 2019. Hun er glad i å kjøpe og vil hente alt som mangler på huset (trillebag jenta). Hun er også glad i å hente informasjon fra både i bydelen og hele Oslo generelt. Anne deltar i møter og er med i å arrasgjere turene. Anne er en del av Seniorgruppen vår og deltar på trimgruppa. Hun er utdannet ergoterapeut uten praksis

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *