Aktivitet-Tur og Trim

Fedme og diabetes er ofte forbundet med dårlig kosthold og lite trening. For å møte disse utfordringene til de som bor på Mortensrud, har vi på frivillighetssentralen etablert en tur-gruppe med mål om tur hver mandag kl 12-14 . I disse turene blir deltakerne kjent med nærmiljøet. Vi snakker om det vi ser på turen. Slik at deltakernes får trent sin muntlige ferdigheter. Vi tar hensyn til personlige helse til deltakerne og forkorter eller forlenger turen. Vanskelighetsgraden til turen er bestemt fra helseutfordringene til de fremmøtte. Underveis i turen blir vi kjent med Mortensrud og ser det flotte nærmiljøet.

Mandags tur/trim er avhengig av været . Hvis det er for dårlig vær, da holde vi inne med trim. Torsdager kl 15. er det  trim med musikk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *